Klant aan het woord:

Ter Harmsel Sanitair & Installatietechniek

“Marnix Sign is een samenwerkingspartner waar we altijd van op aan kunnen”

“Leg je een vraag bij Marnix Sign neer, dan reageren ze snel én creatief”, begint Erik ter Harmsel, eigenaar van Ter Harmsel Sanitair & Installatietechniek in Rijssen. “Ze komen vaak met oplossingen waar wij zelf nooit op waren gekomen. De lichtreclame op ons pand is daar een goed voorbeeld van. Marnix Sign kwam met een verrassend voorstel dat er veel beter uitziet dan hoe wij het in ons hoofd hadden.”

Mooie autobelettering, binnen budget

“Een ander voorbeeld is de autobelettering”, vertelt Ter Harmsel verder. “Het design daarvoor is gemaakt door het reclamebureau waar wij mee samenwerken. Marnix Sign heeft hier en daar wat aanpassingen gedaan, zodat de belettering er nu optimaal uitziet. Ze hebben zowel vanuit creatief als vanuit praktisch oogpunt meegedacht: ‘als we het zo doen, staat het beter op de bus én is het voor ons makkelijker te plakken’. Daardoor ziet het er geweldig uit en is de kwaliteit uitstekend – en ze blijven nog binnen budget ook.”

Marnix Sign, een alles-in-één leverancier

Van lichtreclames tot bouwborden. Van reclames in, om én op het pand tot autobeletteringen: in Marnix Sign heeft Ter Harmsel een alles-in-één leverancier gevonden. “Ze kennen ons bedrijf inmiddels door en door. Daardoor kunnen we snel schakelen – wat onze opdracht ook is. Bovendien zijn ze heel betrokken. Als een monteur zijn bus komt brengen om te laten bestickeren, wordt hij bijvoorbeeld even netjes terug naar onze zaak gebracht. Dat hoeft niet, maar wordt wél erg gewaardeerd. En voor Marnix Sign zijn deze kleine dingen de gewoonste zaak van de wereld.”

Met elkaar, voor elkaar

Ter Harmsel: “In onze samenwerking geldt verder: met elkaar, voor elkaar. Net als wij gaat ook Marnix Sign voor lange termijn-relaties. Daardoor zijn ze méér dan alleen een leverancier. Ze zijn een samenwerkingspartner die we vertrouwen en waar we altijd van op aan kunnen.”