Gevelreclame

Reclamepanelen

Full colour reclamepanelen

Sponsorborden langs het sportveld, panelen aan de gevel van het pand of bewegwijzering ín het pand: reclamepanelen zijn in veel situaties een goede keuze. En waar je ze ook gebruikt, jouw boodschap springt er zeker uit. Onze panelen kun je namelijk full colour bedrukken.

Reclamepanelen: de mogelijkheden

Jouw boodschap kunnen we direct-to-plate (dus direct op het paneel) of op stickervinyl drukken. In dat laatste geval wordt de sticker natuurlijk ook vakkundig door ons op het paneel geplakt. De panelen kunnen op elk gewenst formaat en in elke denkbare vorm geplakt of gesneden worden. En ook qua materialen heb je bij ons genoeg te kiezen. Dibond, foamboard, forex, geborsteld aluminium of zelfs plexiglas: wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Reclameborden: eigen ontwerp of ons ontwerp

Bij Marnix Sign houden we van visueel opmerkelijke reclames. Reclames die we zelf ontwerpen en produceren of waarvoor wij alleen de uitvoering verzorgen. Net als voor veel van onze producten kun je ook voor reclameborden jouw ontwerp kant-en-klaar bij ons aanleveren. Liever onze grafisch ontwerpers inschakelen? Geen probleem: zij houden van een uitdaging!