Automotive

Autobelettering

Opvallende autobelettering

Autobelettering betaalt zichzelf eenvoudig terug. Deze vorm van reclame is namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar zónder dat dit extra vaste lasten met zich meebrengt. Maar dan moet je met je auto, bus of vrachtwagen wél opvallend de weg op – en daar zorgen wij graag voor.

Eén vrachtwagen of compleet wagenpark

Een wagenpark van 200 auto’s of een grote vrachtwagen, geen klus is te groot of te klein voor Marnix Sign. We kijken verder dan een auto of bus, ook miniaturen op schaal 1:43, MP3’s en fietsen vallen onder de noemer Autobelettering. Onze ervaren signmakers bestickeren elk voertuig met de grootste zorg en met de juiste folies, in de meest uiteenlopende kleuren. En natuurlijk produceren en monteren we zo efficiënt mogelijk, zodat je ieder voertuig dat je door ons laat beletteren maar kort hoeft te missen.

Autobelettering op maat

Alleen de url van je website achterop. Je logo groot op beide zijkanten. Striping, dus sportieve decoratiestrepen op de auto. Of een compleet design, eventueel zelfs inclusief full colour foto’s. Wat jouw wensen ook zijn, wij maken ze werkelijkheid. Het ontwerp kun je kant-en-klaar bij ons aanleveren, maar onze grafisch designers laten je ook graag verschillende opties zien. Dát is pas autobelettering op maat.