Full colour printing

Full colour printing

Full colour printen

Spandoeken, floorgraphics voor in een beursstand, textieldoeken, reclamezuilen en reclamepanelen: dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij de mooiste prints voor je realiseren. Als je dat wilt kun je hiervoor zelf een ontwerp bij ons aanleveren. Geen eigen ontwerpers in huis? Geen probleem! Onze grafisch designers maken graag een ontwerp dat opvalt – gegarandeerd.

Full colour stickers printen

Ook stickers in alle soorten en maten rollen met het grootste gemak uit onze printers – ideaal voor dagelijks gebruik of om uit te delen op de beurs. Ze zijn verkrijgbaar op een vel of los, in vierkanten, rondjes of welke vorm dan ook. En het fijne is: je kunt deze full colour stickers op bijna alle ondergronden plakken. Wil je machinestickers met je logo laten drukken? Stickers of labels laten maken voor op gereedschap? Of beschrijfbare stickers inkopen zodat je gemakkelijk en snel producten kunt labelen en organiseren? Marnix Sign zorgt dat je blijft plakken. En als je écht zeker wilt weten dat de stickers niet loslaten, dan zijn permanent hechtende vinylstickers een goede keuze. Dit worden ook wel high tack stickers genoemd.

Full colour posters printen

Naast stickers maken we voor klanten regelmatig full colour posters, bijvoorbeeld voor in abri’s of stoepborden of voor op een plakzuil. Die posters kunnen wij uiteraard ook op blueback papier printen: papier met een blauwe achterkant, waardoor het niet doorschijnt. Dit maakt een blueback poster heel geschikt om over andere posters heen te plakken of schuiven.

Direct-to-plate printen

Wie al eens in onze werkplaats is geweest, kan het beamen: wij doen alle productie volledig in eigen huis, met de nieuwste machines. Zo werken we ook met een machine die direct-to-plate kan printen, tot 50 millimeter in hoogte. Hiermee kun jij bijvoorbeeld je logo, foto’s of andere afbeeldingen direct op plexiglas of geborsteld aluminium laten drukken. Het eindresultaat mag er zeker zijn.