Marnix Sign

Eigen productie

Een écht Rijssens product

Wie kiest voor Marnix Sign, kiest voor een écht Rijssens product. Of het nu een full colour print, een volledige lichtreclame of een doosletter is: dankzij ons moderne machinepark maken wij het in-house. Daardoor zijn wij flexibel, kunnen we razendsnel leveren én leveren we de hoogste kwaliteit – áltijd. Bovendien zijn wij een duurzame keuze, omdat wij geen leveranciers uit bijvoorbeeld Duitsland, China of Turkije hoeven in te schakelen.

Maatwerk lichtreclames

In Rijssen creëren wij lichtreclames in alle denkbare kleuren en vormen. Onze ontwerpers verbazen je graag met een ontwerp op maat. Vervolgens gaan we in onze werkplaats voor je aan de slag. Vanaf een plaat of rol bouwen we de complete lichtreclame op. Daarna wordt hij gespoten in onze eigen spuiterij, bouwen we er led-verlichting van hoge kwaliteit in én wordt – indien nodig – de aluminium achterconstructie erachter gelast. Van ontwerp tot afbouw: alles gebeurt bij ons dus in eigen huis.

Ons machinepark: een voorproefje

Door ons uitgebreide en nog steeds groeiende machinepark zijn wij vrijwel geheel zelfvoorzienend. Graag geven we een voorproefje. Voor de afwerking van onder meer acrylaatletters, platen, gravures en hout zetten wij bijvoorbeeld een lasersnijmachine in. De productie van doosletters gebeurt op onze EasySign Bender. En met de laserlasmachine die wij in 2021 hebben aangeschaft, werken wij aluminium producten tot in detail af – zónder lelijke lasnaden. We investeren graag in onze machines, om zo voor jou de mooiste producten te kunnen maken.

Maatwerk prints

Uit onze vijf Mimaki-printers rollen iedere werkdag weer de mooiste prints. Stickers, spandoeken, posters… Alles is mogelijk. Ook kunnen we flatbed printen: rechtstreeks printen op panelen, plaatmateriaal, doeken of eigen materiaal tot 50 mm dikte. En omdat wij het kleurbeheer in eigen hand hebben en klantspecifieke kleuren zélf controleren, is de kwaliteit van al onze prints heel hoog.