Vlaggen

Vlaggen

Een visueel opmerkelijke vlag

Een wapperende vlag trekt de aandacht. En met een visueel opmerkelijke vlag zorg je er helemáál voor dat je opvalt tussen alle andere bedrijfspanden, winkels, restaurants of beursstands. Door de juiste combinatie van materiaal, design en print zorgt Marnix Sign dat jouw vlag direct in het oog springt als mensen er voorbij rijden of lopen.

Baniervlaggen

Een baniervlag is een hoge, verticale vlag. Baniervlaggen worden aan bovenzijde met een tunnel bevestigd aan een banieruithouder – vandaar ook de naam. Hierdoor kan de vlag 360 graden ronddraaien. Bij Marnix Sign heb je de keuze uit verschillende vlagmaten en materialen én tussen zeefdruk en digitale druk. Weet je niet wat je moet kiezen? Geen probleem, want wij helpen je natuurlijk graag.

Mastvlaggen

Mastvlaggen, reclamevlaggen of logovlaggen: hoe je ze ook noemt, Marnix Sign levert ze. En graag ook. Met deze vlaggen kleed je namelijk eenvoudig je bedrijfspand of winkel aan. Wij leveren mastvlaggen op maat, net als landenvlaggen en provincievlaggen.

Beachvlaggen

Wil je de bezoekers op jouw evenement of in jouw winkel, beursstand of restaurant welkom heten? Of een nieuw product onder de aandacht brengen? Dan is een beachvlag een goede keuze. Een beachflag zie je namelijk moeilijk over het hoofd: de reclame bevindt zich op ooghoogte. De vlaggen zijn in vele formaten leverbaar en kunnen full colour bedrukt worden. Zo val je goed op tussen de rest – zeker als je ons een opvallend ontwerp laat maken. En er is nóg een voordeel, want beachvlaggen zijn eenvoudig te (de)monteren én makkelijk mee te nemen.

Accessoires en plaatsing

Naast de vlaggen die wij zo graag voor je maken, kun je ook alle accessoires die erbij horen bij ons bestellen. Denk aan vlaggenmasten, maststandaarden, kruis-, water- en betonvoeten, banieruithouders, gevelstokken, aluminium uithouders, waterzakken en meer. En waar wij écht blij van worden, is als wij jou totaal kunnen ontzorgen. Daarom nemen we je ook graag de plaatsing van jouw vlaggen uit handen. Zelf hoef jij dan nergens achteraan.