Bewegwijzering

Bewegwijzering

Bewegwijzering voor binnen

Wanneer bezoekers je bedrijfspand binnenkomen, moeten ze meteen zien wat waar is. Waar vinden ze de receptie? Waar is de nooduitgang? Welke afdeling zit op welke etage? Met de juiste bewegwijzering voor binnen weet je zeker dat de routes in het pand voor alle bezoekers duidelijk zijn.

Zo wordt snel en in een eigen huisstijl de weg gevonden.

Bewegwijzering voor buiten

Natuurlijk heb je niets aan goede bewegwijzering voor binnen wanneer buiten de weg niet gevonden kan worden. Daarom denken we dan graag mee over een passende bewegwijzering. Waar kunnen vrachtwagens hun goederen laden en lossen? Waar is de hoofdingang voor bezoekers? Waar kunnen bezoekers parkeren? Er zijn een tal van mogelijkheden waarmee we kunnen zorgen voor goede vindbaarheid. Denk aan panelenframes of (on)verlichte reclamezuilen.

Jouw mogelijkheden voor wayfinding

Plafondborden, digital displays, floorgraphics, richtingborden, parkeerborden… we helpen je graag om uit ons brede assortiment de juiste keuze te maken. En omdat we bij Marnix Sign van visueel opmerkelijke reclames houden, zorgen we er vervolgens ook voor dat jouw bewegwijzering er tiptop uitziet. Onze grafisch ontwerpers laten de wayfinding in en rondom je pand opvallen – in jouw eigen huisstijl.