Automotive

Carwrapping

Je voertuig in een nieuw jasje

Éindelijk heb je de perfecte auto gevonden, maar helaas staat de kleur je niet helemaal aan. Of je bent simpelweg uitgekeken op de kleur van je auto. In beide gevallen is carwrapping een goede optie. Je voertuig wordt dan ‘ingepakt’ in folie, waarbij je samen met ons de juiste kleur en/of print kiest. Het resultaat? Door het nieuwe jasje gaat je huidige voertuig weer jaren mee. En de lak is meteen goed beschermd.

Carwrapping: wrapfolie van 3M en Avery

Van hoogglans groen tot mat metallic: wij adviseren je graag over de verschillende kleuren en mogelijkheden. En geloof ons als we zeggen dat die mogelijkheden eindeloos zijn. Wij werken namelijk met een speciale wrapfolie van 3M en Avery, waarbij enorm veel kleuren en finishes mogelijk zijn. En goed om te weten: de wrap kan altijd weer verwijderd worden, waardoor je voertuig direct weer zijn originele kleur terugkrijgt.

Chrome delete

Ben je (ook) uitgekeken op het chrome op je voertuig? Een nieuwe trend in carwrapping is chrome delete: het wrappen van de chrome delen van een auto. Met speciale folie worden de accenten van je auto – denk aan sierlijsten, raamlijsten, bumper, dakrails en grill – dan vervangen door een andere tint, bijvoorbeeld matzwart.

Anti-steenslag folie

Op de Nederlandse (snel)wegen is het bijna niet te voorkomen dat je voertuig door steenslag geraakt wordt. Waar je wél wat aan kunt doen, is aan de schade die het achterlaat. Door de schadegevoelige delen van het voertuig te wrappen met een sterke, wasstraatbestendige anti-steenslag folie, voorkom je krassen en deukjes in de autolak. De folie verhoogt zo direct de restwaarde van je voertuig. Carwrapping kan dus ook een praktische keuze zijn.