Automotive

Windowtinting

Voordelen van ramen tinten

Naast dat ramen tinten je auto of bus een nieuwe uitstraling geeft, heeft het ook andere voordelen. De autoraamfolie die wij voor windowtinting gebruiken, weert namelijk warmte en uv-licht uit het voertuig. Daardoor blijft het in de zomer lekker koel én is de bekleding beschermd tegen verkleuring.

Meer voordelen van windowtinting

Windowtinting heeft nog meer voordelen dan die we eerder op deze pagina al noemden. Getinte ramen creëren ook privacy: je kostbare en waardevolle spullen blijven uit het zicht van dieven. Als je dat wilt, kun je dus gewoon je laptoptas of goedgevulde gereedschapskist achterin laten staan. Bovendien geeft windowtinting het voertuig een luxe uitstraling. En tot slot vliegt er bij een aanrijding geen glas door het voertuig – al hopen wij natuurlijk dat zo’n ongeluk je bespaart blijft.

Autoraamfolies: de mogelijkheden

In ons assortiment vind je autoraamfolies met verschillende percentages lichtdoorlatendheid: 5%, 15% en 20%. In ons pand in Rijssen kun je deze verschillende folies bekijken én staan wij voor je klaar met een kop koffie en eerlijk advies.