Beurs en promotie

Balies en counters

Gasten ontvangen op de beurs

Wanneer je met je bedrijf op een beurs staat, wil je het liefst zoveel mogelijk prospects en bestaande relaties in je stand verwelkomen. Met een fraaie balie of counter ontworpen, geproduceerd én bedrukt door Marnix Sign verwelkom je deze gasten op een representatieve manier. Zo worden gesprekken een stuk leuker.

Beursbalies

Een beursbalie is het ideale punt om gasten te ontvangen. Op de voorkant kun je bijvoorbeeld een logo, teksten of een afbeelding laten drukken. Zo maakt de balie jouw stand direct herkenbaar – zeker als de uitstraling aansluit bij de beurswanden en het andere beursmateriaal, zoals roll-up banners, vlaggen en lichtreclames. Daarnaast heeft de beursbalie vaak een handige opbergruimte aan de achterkant, voor het verzamelen van gedrukt marketingmateriaal, pennen en andere spullen. Kortom: een balie is multifunctioneel en daardoor onmisbaar.

Beurs counters

Een beursbalie wordt ook wel een beurs counter genoemd. Bestel je jouw counter bij Marnix Sign, dan profiteer je van verschillende voordelen. Het grootste voordeel: met een opvallende print zorgen wij dat de counter een échte blikvanger wordt. En omdat wij ook andere middelen voor beursstands kunnen leveren, maken we van de counter een representatieve aanvulling. We zorgen dat alles qua uitstraling perfect op elkaar aansluit, zodat jij het meest uit de beurs kunt halen.