Beurs en promotie

Beurswanden

Beurswand op maat

Contact leggen met potentiële klanten, bestaande relaties warm houden, een nieuw product lanceren… Wat de reden ook is dat je met je bedrijf op een beurs gaat staan, Marnix Sign maakt van de deelname een succes. Want laat het maar aan ons over om van jouw beursstand iets visueel opmerkelijks te maken. En dat begint met een beurswand op maat.

Expolinc beurswanden

Bij Marnix Sign werken we graag met kwalitatief hoogstaande merken. Als het gaat om beurswanden, is het Zweedse merk Expolinc een persoonlijke favoriet. Expolinc produceert onder meer pop-up beurswanden. Je kunt kiezen uit rechte en gebogen frames van verschillende hoogtes, breedtes en bochten. Het systeem is zonder gereedschap op te zetten en weer af te breken en bovendien gemakkelijk te vervoeren. Nadat we er voor jou een opvallende print op hebben gemaakt, wordt jouw beurswand namelijk verpakt in een compacte tas of trolley.

Verlichte beurswanden

Natuurlijk kun je de stand of beurswand aanlichten met led-spots. Maar wil je extra opvallen, ga dan voor een verlichte beurswand. In dat geval wordt er led-verplichting (back-lit) in de wand geplaatst, waardoor de print extra opvallend uitgelicht wordt. Jouw beursstand wordt zo in no-time omgetoverd om tot een blikvanger waar beursbezoekers écht niet om heen kunnen.