Klant aan het woord:

Voortman Steel Group

“De korte lijnen, de flexibiliteit en de fijne samenwerking zorgen dat wij keer op keer voor Marnix Sign kiezen”

‘Samen bouwen aan succes’, staat er op de homepagina van Voortman Steel Group. Die vier woorden zijn ook van toepassing op de samenwerking tussen dit Rijssense bedrijf en Marnix Sign. “Alles met betrekking tot de reclame in en rondom onze bedrijfspanden doen we met Marnix Sign. De reden daarvoor is simpel: ze leveren gewoon goed werk.”

“Marnix Sign levert kwaliteit”

Aan het woord is Sander Kwintenberg, sinds twaalf jaar marketingmedewerker bij Voortman Steel Group. “Marnix Sign levert kwaliteit – altijd. Die kwaliteit blijkt bijvoorbeeld uit de autobeletteringen. Ik hoor wel eens van collega-bedrijven dat hun beletteringen loslaten na een paar wasbeurten, maar dat hebben wij nog nooit gehad. Misschien betalen we wel iets meer voor die kwaliteit, maar dat hebben wij er zeker voor over. Wij hoeven namelijk nooit twee, drie keer met dezelfde auto aan de slag. Dat scheelt geld – en dan heb ik het nog niet eens over de kostbare tijd die we besparen.”

Van design tot montage

Autobeletteringen, reclamezuilen, gevelreclames, vlaggenmasten, reclameborden, interieur-aankleding en bewegwijzeringssytemen: het is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die Marnix Sign voor Voortman Steel Group oppakt. “Vaak willen we iets en is zelfs het design al klaar, maar kennen we de details nog niet. Dan weten we bijvoorbeeld nog niet welk materiaal het beste is, wat de mogelijkheden qua verlichting zijn of hoe groot het moet worden. Bij Marnix Sign kunnen we dan op eerlijk advies rekenen. Hun portfolio is daarbij ook een voordeel, want als wij iets nieuws willen, hebben zij vaak al eens iets soortgelijks voor andere klanten gemaakt. Wij profiteren dus van hun ervaring. En willen we iets waar ze bij Marnix Sign niet achterstaan? Dan horen we dat ook. Heel prettig, want dat komt het eindresultaat ten goede.”

Een meedenkende en betrokken partner

Kwintenberg noemt Marnix Sign niet alleen een meedenkende, maar ook een betrokken partner. “De korte lijnen, de flexibiliteit en de fijne samenwerking zorgen dat wij keer op keer voor Marnix Sign kiezen. En ook hun betrokkenheid wordt gewaardeerd. Zien ze bijvoorbeeld in het langsrijden dat één van onze vlaggenmasten niet meer helemaal in orde is, dan melden ze dit en lossen ze het op. Dát vind ik nou professioneel. Dus ja, ik kan iedereen Marnix Sign aanraden.”