Gevelreclame

Gevelbanieren

De aandacht trekken met gevelbanieren

Met gevelbanieren aan het pand wordt op een slimme en voordelige manier de aandacht gevestigd op je bedrijfsnaam of een reclameboodschap. (Gevelreclame is zeer belangrijk voor de vindbaarheid en herkenbaarheid van kantoor,  winkel of restaurant). Door onze banieren aan de gevels te bevestigen zullen klanten je gemakkelijk kunnen vinden en sneller naar binnen lopen.

Voordelen van gevelbanieren

Gevelbanieren zijn in feite spandoeken die tussen twee aluminium houders gemonteerd zijn. Hierdoor blijft het reclamedoek altijd strak gespannen, hoe hard het ook waait. In winkelstraten en op bedrijvenparken springt jouw bedrijf zo duidelijk in het oog – ook van een afstandje. Dit is uitnodigend voor bestaande klanten en relaties én toevallige voorbijgangers.

Opdruk van de gevelbanier

We hebben de kennis, de mensen, de ruimte en de faciliteiten om compleet te ontzorgen. Het ontwerp kan je kant-en-klaar aanleveren maar onze vormgevers kunnen ook al je ideeën en wensen vertalen naar een visueel ontwerp. Ons productieteam tovert in eigen huis de visuele pareltjes om tot tastbare producten en onze eigen montagedienst zorgt er tenslotte voor dat jouw uiting op deskundige wijze gemonteerd wordt. Dát is de kracht van Marnix Sign.