Gevelreclame

Spandoek en frames

Spandoek met frame

Dé oplossing voor een verwisselbare reclame-uiting is een spandoek met frame aan de gevel van je bedrijfspand. Marnix Sign maakt deze in groot en klein formaat, verlicht én onverlicht. De mogelijkheden zijn eindeloos en de productie hebben wij volledig in eigen hand. In ons eigen pand in Rijssen laten we je graag de mogelijkheden zien.

Het pvc-spandoek wisselen

Een pvc-spandoek met frame heeft een groot voordeel: je kunt gemakkelijk variëren met je reclameuitingen. Onze monteurs bevestigen het frame namelijk stevig aan je gevel en daarna is het wisselen van spandoeken een fluitje van een cent. Heb je dus regelmatig een nieuwe actie? Of is er een andere reden waarom je wilt kunnen variëren met wat je op je spandoek laat zien? Dan is dit een ideale keuze. Het frame maken we desgewenst op kleur, zodat het aansluit bij je huisstijl of bij de uitstraling van je pand. En natuurlijk maken wij niet alleen het frame, maar ook het pvc-spandoek voor je – geheel op maat zelfs. Wij zorgen dat je opvalt!

Spandoeken voor buiten

Duurzaam, sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden: een spandoek voor buiten heeft verschillende voordelen. Omdat je zélf de maatvoering kiest, is het verder een perfecte oplossing voor zowel kleine als grote reclames. En met een verlicht spandoek kunnen potentiële klanten zelfs ’s avonds niet om jouw reclame heen.