Interieur

Interieurfolies

Interieurfolie is een perfecte oplossing

Zijn de meubels in je pand nog niet helemaal aan vervanging toe, maar kunnen ze wél een opknapbeurt gebruiken? Of wil je de ontvangstbalie, keuken of pantry een metamorfose geven? Interieurfolie is een perfecte oplossing. Marnix Sign bekleedt jouw meubels dan met een duurzame en hoogwaardige high-performance folie. En geloof ons: als onze monteur de laatste folie heeft aangebracht, is de uitstraling van je interieur compleet veranderd.

Robuuste interieurfolies

De robuuste interieurfolies waar we bij Marnix Sign mee werken, bedekken de bestaande ondergrond volledig. Zo zorgen ze voor een compleet nieuwe look zónder dat je hoeft te verbouwen of flink hoeft te investeren in een nieuw interieur. Naast tal van kleuren zijn ook bijzondere designs met voelbare structuren van bijvoorbeeld hout, steen of textiel mogelijk. En wat je ook kiest, de interieurfolie wordt in een handomdraai op jouw meubels aangebracht. Als de ondergrond maar vlak en glad is, doet een interieurfolie z’n werk. Zelfs op wanden is interieurfolie in te zetten.

Interieurfolies van 3M DI-NOC en Coverstyle

Bij Marnix Sign werken we graag met de beste producten. Als je het ons vraagt, zijn op het gebied van interieurfolies de merken 3M DI-NOC en Coverstyle de neusjes van de zalm. Hiermee ben je verzekerd van een duurzame kwaliteit én zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er zijn namelijk meer dan 500 verschillende designs en kleuren. En onze monteurs kunnen deze folies in relatief korte tijd aanbrengen.