Interieur

Moswanden

Mos op de wand

Haal de natuur in je bedrijfspand of winkel naar binnen. Een moswand is een prachtige, onderhoudsvrije en natuurlijke eyecatcher en brengt daarmee jouw interieur tot leven. En hoewel je het misschien niet verwacht, heeft mos geen daglicht nodig. Daarom is een moswand ook perfect voor donkere plekken waar andere planten niet groeien. Ook daar helpt Marnix Sign je graag bij.

Mos in allerlei soorten en maten

Ga je voor een rustige moswand in één kleur of liever voor een levendige moswand met verschillende soorten mos? En wil je een volledige wand met mos bekleden of kies je een mosschilderij? Wat jouw voorkeur ook heeft, iedere moscreatie is uniek – er zijn er geen twee hetzelfde. Van een moswand van rendiermos tot een schilderij van bolmos of een heuse junglewand: er zijn verschillende manieren om jouw ruimte te vergroenen. Ook kunnen we jouw eigen logo in de moswand of het mosschilderij verwerken. Gegarandeerd dat het hiermee een blikvanger wordt.

De voordelen van mos

Eerder noemden we al het voordeel dat mos geen daglicht nodig heeft. Maar mos heeft nog meer voordelen – veel meer zelfs. Om te beginnen heeft mos een sterke geluiddempende werking, waardoor het bijdraagt aan een goede akoestiek. Ook is het onderhoudsarm, brandvertragend en vuilafstotend én neemt het door de geringe dikte nauwelijks ruimte in. En een laatste voordeel: met mos haal je een 100% natuurproduct naar binnen.