Interieur

Lichtreclames

Lichtreclames voor binnen

Als het gaat om lichtreclames voor binnen of op de beurs zijn er tal van mogelijkheden. Ga je voor een lichtbak of voor een opvallende uiting in neon? Door onze jarenlange ervaring kijken wij nergens meer van op. Met die ervaring op zak kiezen we de juiste materialen, maken we het ontwerp en bepalen we waar de lichtreclame het beste uit de verf komt. Zo zet je met Marnix Sign je bedrijf in de spotlight.

Lichtbakken

Een lichtbak – in vaktaal ook wel een lightbox genoemd – is zoals de naam eigenlijk al zegt een doorschijnende bak die wordt verlicht door de hoogste kwaliteit led-lampen. In je bedrijfspand, winkel of beursstand is het dus nét wat opvallender dan een reclamebord. Het is dan ook een goede manier om de aandacht te trekken van iedereen die al binnen is óf die van buiten naar binnen kijkt. Marnix Sign helpt je bedrijf graag om een unieke, effectieve lichtbak te ontwerpen. Qua kleuren, vormen en formaat is vrijwel alles mogelijk. En een extra tip: ook voor buiten zijn lichtbakken zéér geschikt.

Neon-led

Hoe zou jouw tekst of logo er in neon uitzien? Als je voor Marnix Sign kiest, hoef je je dit niet langer af te vragen. Wij maken jouw ideeën namelijk werkelijkheid. In onze eigen werkplaats in Rijssen creëren wij reclames van neon-led in alle denkbare kleuren en vormen. Onze ontwerpers verbazen je graag met een ontwerp op maat. Als kunst aan de muur, voor in de beursstand of als marketinguiting: in neon komt jouw boodschap maximaal tot z’n recht.