Interieur

Textielframes

Groot en klein formaat

Een textielframe zorgt voor een hoge attentiewaarde, is duurzaam én is veelzijdig inzetbaar.  Omdat je gemakkelijk van doek kunt wisselen, kun je voor elke aanbieding of actie een nieuwe print kiezen. Marnix Sign maakt textielframes in groot en klein formaat, verlicht én onverlicht. De mogelijkheden zijn eindeloos en de productie hebben wij volledig in eigen hand.

Textielframe voor indoor reclame

Of je nu een winkel, etalage, showroom of kantoorpand moet aankleden: een textielframe met daarin een visueel opmerkelijke uiting is een ideaal middel om indoor reclame mee te maken. En heb je momenteel last van geluidshinder, dan voorzien wij de frames van akoestische wol om de akoestiek te verbeteren. Goed om te weten: alle materialen die wij voor indoor spandoeken en banners gebruiken, zijn brandwerend gecertificeerd. Dit betekent dat onze textielframes ook in een beursstand gebruikt mogen worden.

Totale ontzorging

In onze eigen werkplaats in Rijssen produceren wij spandoeken en banners voor zowel binnen (van textiel) als buiten (van pvc). Van grafisch design tot productie: jij hoeft nergens achteraan. Naast de doeken leveren wij natuurlijk ook de frames waarin deze visuals geplaatst worden. Onze monteurs gaan ook graag voor je aan de slag: zij monteren het frame voor je aan de muur. Zo ben jij totaal ontzorgd.