Interieur

Wandvisuals

Wandvisuals die eruit springen

Een vergaderzaal opfleuren, van de entree een echte eyecatcher maken of met mooie foto’s van collega’s de muren in de bedrijfskantine personaliseren: met wandvisuals kun je alle kanten op. En waar je ook voor kiest, Marnix Sign zorgt dat jouw visual eruit springt.

Bedrijfsruimte aankleden met visuals

Een hele wand bedekken of slechts een klein gedeelte? De keuze is aan jou. En zitten er deuren of schuifdeuren in de weg? Geen probleem – ook díe kunnen we beplakken. En geloof ons, dat wil je. Door je bedrijfsruimte aan te kleden met gave visuals, creëer je namelijk een unieke sfeer en beleving die past bij je bedrijf. Je creëert een werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen en die tegelijkertijd indruk maakt op bezoekers.

Behangwand, fotowand of textielframe

Behang, foto’s of losse letters, teksten of afbeeldingen: er zijn verschillende manieren om jouw wandvisual op maat te realiseren. Beplak je de wanden in je bedrijfspand liever niet? Dan heb je bij Marnix Sign nog andere opties om het pand van binnen visueel opmerkelijk te maken. Een textielframe is één van jouw mogelijkheden. Net als met wandvisuals inspireer je ook hiermee iedereen die je bedrijfspand binnenkomt.