Beurs en promotie

Roll-up banners en displays

Roll-up banners en displays voor jouw beurs

Marnix Sign is geen standbouwer, maar wij helpen je wél om van jouw beursstand iets bijzonders te maken. Dat kan met verschillende middelen, denk aan een pop-up beurswand, opvallende lichtreclame of fraaie beachflag. En omdat wij de productie veelal in eigen huis doen, met de nieuwste machines, weten we précies hoe ver we kunnen gaan. Dat geldt ook voor roll-up banners en displays.

Roll-up banners

Uiteraard wil je opvallen op de beurs en een roll-up banner kan daar het juiste middel voor zijn. Het is namelijk een snelle en goedkope manier om je te onderscheiden van de rest, zeker als je de banner door ons laat maken. Want hoewel iedere beurs natuurlijk vol staat met bedrukte roll-up banners, kun jij met een goed design en opvallende print tóch het verschil maken. Heb je geen eigen ontwerpers in huis of behoefte aan een frisse visuele blik? Dan maken onze grafisch designers graag een ontwerp dat in het oog springt.

Displays

Wil je liever een digital display om jouw boodschap op te communiceren? Hiervoor schakelen we een deskundige partner uit ons netwerk in. Maar net als bij andere vraagstukken kun je ook jouw wensen voor het display rechtstreeks bij ons neerleggen. Wij zorgen vervolgens dat het geregeld wordt en dat jouw beursstand straks optimaal ingericht is. Van banners tot displays en méér.