Gevelreclame

Raambelettering

Ware blikvangers

Naast gevelbelettering is ook raambelettering zichtbaar ondernemen. De bedrijfsnaam, de pay-off of full colour afbeeldingen: met de juiste bedrukking op de raamfolie worden de ramen van je pand ware blikvangers. En er is méér, naast het feit dat raamfolie de binnen- en buitenzijde van het pand opwaardeert kan de toepassing van raamfolie er ook nog toe leiden dat het de warmte door de beglazing reduceert. Twee vliegen in één klap!

Raambelettering voor buiten

Jouw bedrijf is uniek! Dat wil je natuurlijk ook uitstralen op een creative manier. Van ontwerp tot implementatie, binnen en buiten, groot en klein. Van een tijdelijke boodschap tot een opvallende campagne. Verschillende vormen van raambekleding is mogelijk. Complete ramen voorzien van een logo en inspirerende visuals, vol vlak (raamdekkende folie) of one-way vision, waarbij voorbijgangers niet naar binnen kijken – maar jij en je collega’s natuurlijk wél naar buiten, zandstraal look (etched) folie, eventueel voorzien van print en dan onze functionele zonwerende glasfolies. Deze bieden privacy maar bovenal met als belangrijk voordeel: ze zijn zonwerend. Ontdek het allemaal bij ons in Rijssen.

Raambelettering voor binnen

Je kunt raamfolies ook ín het pand toepassen. Met raambelettering kun je jouw huisstijl dus overal laten zien: buiten – voor voorbijgangers én bezoekers die komen aanrijden – en binnen – voor bezoekers en personeel. Binnen heeft raambelettering twee belangrijke voordelen: je kunt er (grote) glaswanden mee decoreren én de doorkijk verminderen, in de vorm van privacyfolies.